Neverwinter Türkiye: Sadık Ruhban

Önce tüm dünyada sonra Avrupa’da ve şimdide Türkiye’de birçok oyuncunun beğenerek oynamaya başladığı Neverwinter‘ın karakterleri oyunun Türkiye sunucularında tanıtılıyor. Her karakter sınıfı için videolar, ekran görüntüleri ve rehberler hazırlayarak Neverwinter Türkiye oyuncularının hangi karakteri seçmesi gerektiğini bilmesine yardımcı oluyor.

Daha önce sizlerle de paylaştığımız Kontrol Büyücüsü ve Kurnaz Düzenbaz karakterleri tanıtılmıştı. Şimdiyse diğer oyunlarda Priest olarak geçen Sadık Ruhban sınıfının tanıtımı yapılıyor. Sadık Ruhban karakter sınıfı için Neverwinter Türkiye yetkilileri güzel de bir video hazırladı.

Perfect World Europe sizlere Neverwinter’ın en yeni Türkçeleştirilmiş fragmanı olan Sadık Ruhban’ı sunar!

Bu sınıf Neverwinter için sunulan sınıfların sonuncusudur. Sadık Ruhban yaralanmaları şifa ile iyileştiren sağdık bir şifacıdır. İlahi güçleriyle yoldaşlarının savunma ve saldırılarına yardımcı olurken aynı zamanda da düşmana hasar da verebilir. İlaveten Sadık Ruhban, ilahi güçlerini kullanarak savaş meydanını manipüle edebilmektedir.

Neverwinter Türkiye: Sadık Ruhban resmi tanıtım videosu: