Metin2 Hikayesi ve M2 Nasıl Oynanır?

Açıklama:

Krallığını savun Ejderha Tanrı’ını nefesi çoktandır Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıklarını gözlüyordu. Ama bu büyüleyici dünya bugün bir tehditle karşı karşıya. Metin Taşları kıtada sadece derin yaralar açmakla kalmadı, onu kaos ve yıkıma sürükledi. Krallıklar arasında savaş patlak verdi. Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara, ölüler kana susamış hortlaklara dönüştüler. Bir döğüş sanatları ustası ol ve ülkeyi ve orada yaşayanları koru!

Sistem özellikleri:

  • En düşük sistem özellikleri:
  • İşlemci: Pentium3 1000 MHz
  • RAM: 512 Mb
  • Grafik kartı: 32MB RAM
  • Sabit disk: 1024 Mb
  • Sistem: Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
  • DirectX DirectX 9.0
  • Tavsiye edilen:
  • İşlemci: Pentium4 1800 MHz
  • RAM: 1024 Mb
  • Grafik kartı: 64MB RAM
  • Sabit disk: 2048 Mb
  • Sistem: Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
  • DirectX DirectX 9.0

Oyunu indir:

Oyunu oynayabilmen için öncelikle onu indirmen gerekir.

Oyunu Windows Sistemi’ne kurabilmek için indirdiğin dosyanın kurulumunu başlat.

http://metin2.org/main/download?directlink=1

Nasıl giriş yapacağım?

  1. Masaüstünde Metin2.exe dosyasını başlat.
  2. Giriş bilgilerini ver: Kullanıcı adı ve şifre. (Şayet kendine bir MMOGame hesabı açtırdıysan buraya MMOGame şifreni gir)

Karakter Yaratmak:

Şu anda birden fazla kanalda(CH) çalışan birçok oyun dünyası mevcut. Oynanan her dünyada, yalnızca bu dünyada kontrol edebileceginiz ve oynayabileceginiz 3 adet karakter yaratabilirsiniz. Ancak, aynı anda sadece bir karakter ile oynayabilirsiniz.

Oynanan dünyaların aksine, aynı dünya içerisindeki kanallar arasında karakteriniz ile geçiş yapabilirsiniz. Böylece degisik oyuncularla etkileşime girebilir, birlikte savaşabilir yada düşman olarak maceralara atılabilirsiniz.

Diger kanallardaki oyuncularla iletişim kurabilirsiniz (chat) ve belirlediginiz kanalda birlikte oynamak için toplantılar düzenleyebilirsiniz.

Dünyalar arası iletişim ve geçiş mümkün degildir.

Yeni bir karakter yaratmadan önce ilk olarak başlamak için üç ülkeden birini seçmelisniz.Bunu yapmak için ‘Oluştur’ tuşuna basın.

Bir imparatorluk seçin ve sonra ‘Oluştur’ tuşuna basın. Şimdi karakter seçme işlemine geldiniz.

Farklı özelliklere sahip, 4 karakter sınıfından birini seçme imkanın var. Bu özellikler temelde karakterinin dövüşteki davranış biçimini etkiler.

Kılıç şeklindeki oklarla bu karakter sınıflarından birini seçebilirsin. Seçtiğin karakter belirdiğinde, sol taraftaki kutudaki (yeşille işaretli) 1 ile 2 arasından seçimini yaparak görünüşüne karar verebilirsin. Son olarak karakterine bir isim koyman gerekir. Bunu da seçtikten sonra ‘Oluştur’ butonuna

Farklı özelliklere sahip, 4 karakter sınıfından birini seçme imkanın var. Bu özellikler temelde karakterinin dövüşteki davranış biçimini etkiler.

Kılıç şeklindeki oklarla bu karakter sınıflarından birini seçebilirsin. Seçtiğin karakter belirdiğinde, sol taraftaki kutudaki (yeşille işaretli) 1 ile 2 arasından seçimini yaparak görünüşüne karar verebilirsin. Son olarak karakterine bir isim koyman gerekir. Bunu da seçtikten sonra ‘Oluştur’ butonuna tıklayarak ‘karakterini uyandırabilirsin’. Ve artık ‘Başla’ sekmesi ile oyuna girebilirsin.

Metin2 Hikayesi ve M2 Nasıl Oynanır?