İstanbul Kıyamet Vakti Yeni Rehberlerini Arıyor…

İKV REHBER TAKIMI

İKV; kullanıcılarına büyük bir hizmet yaşatmak istiyor.Yeni üye olanların oyuna adapte olabilmesini sağlamak ve görev yapmakta zorlananlara yardım edecek gönüllü rehberlerini arıyor.Başvuru formu doldurup , seçilirseniz sizin için özel kıyafet ve  karakter adınızın önüne özel REHBER tagı verilecek…Aranan nitelikler ise sadece gönüllü olmak bu şekilde duyuruda da belirtikleri gibi İKV ekibine ilk adım atmış sayılacaksınız.   Performansınıza bakıldığında iyi izlenim kazandırdığınız taktirde İKV ekibine de katılmaya hak kazanacaksınız.

Başvurudan kısaca bahsetmem gerekirse;

İKV tecrübeniz ve Rehber Takımı ile ilgili düşünceleriniz gibi kısa sorular bulunmakta.

Özel rehber kıyafeti ise şu şekilde tasarlanmış:

Başvuru nasıl yapılacak?
Başvuru yapmak için ön şart yoktur. Başvuracak Oyuncuların  Başvuru Formu buradan sayfasına giderek bu sayfa üzerindeki formu doldurmaları yeterlidir.

Rehber Nedir? Ne değildir?

  • Rehber, adından da anlaşılacağı üzere bir yol gösterici bir yardımcıdır. Bir yönetici değildir.
  • Adının başına {REHBER} tagı alır, üzerine Rehber ceketini giyer. Dilediğinde bu tagı Dükkan>Ürünlerim bölümünden kaldırır ve normal olarak oyununa devam eder
  • Rehber olmak için yeni bir karakter geliştirmenize gerek yoktur. Dilediğiniz bir hesapta bu görevi yapabilirsiniz. Tüm Karakterleriniz Klanda ise ve görev yapmakta zorlanacağınızı düşünüyor iseniz ; Sadece rehber görevi için düşük LV bir karakter geliştirebilirsiniz.
  • Rehberliğin amacı isteyen herkesin görevlerine yardımcı olmak değil, İKV’ye yeni başlayan oyuncuları oyunumuzun temel konuları hakkında bilgilendirmek ve yardımcı olmaktır.
  • Rehber oyun içinde ceza vermez.
  • Rehber üyelik desteği vermez, şifre istemez.
  • Rehber oyuncular arası tartışmalara müdahale etmez.
  • Rehber oyun gelişimine yönelik herhangi bir açıklamada yada taahhütte bulunmaz.
  • Rehber oyuncular arası eşya aktarımı ile ilgilenmez.

Rehberlikte nelere dikkat edilmeli?

  • Rehber ekibi üyeleri hesabına ait bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı.
  • Rehber ekibi İKV yönetimi bünyesinde olduğundan diğer oyuncularla iletişimi her zaman iyidir, kural ihlali yapmaz.
  • Rehber ekibi İKV Kurallarına bağlıdır, kullanıcı sözleşmesine aykırı davranışlarda bulunmaz.
  • Rehber ekibi üyeleri {REHBER} tagı açıkken;
    • Güvenlik için eşya, materyal, para aktarımı ve alışveriş yapmamalı
    • Diğer oyuncular ile bölge, klan, fısılda ve söyle kanalları yolu ile tartışmaya girmemeli
    • {REHBER} tagi ile diğer oyunculara üstünlük taslamak gibi davranışlardan kaçınmalı
    • Aksi talep edilmedikçe, Eminönü bölgesi dışındaki bölgeler,Grup Bölgeleri, Klan savaşları yada etkinliklerde bulunmamalı
Eğer bu maddelere uyarım diyorsan tek yapman gereken başvuru formunu doldurmak…

ADONİSE 
Kıyamet Vaktinden Bildirdi…