H1Z1 Oyunundan Stratejiler

h1z1-oyunundan-stratejiler

H1Z1 Oyunu Hakkında Taktikler

Sony firmasının çevrimiçi departmanında çalışanlar tarafından yapılan H1Z1, ücretsiz ve kaliteli MMO oyunları arasındaki yerini almıştı. Şimdi size yaşayabilmek için farklı stratejiler vermek istiyoruz.

H1Z1 oyunundaki karakterler, ses karşı çok hassastır, bu yüzden ilerlerken etrafı iyi gözlemleyip fazla ses çıkarmamanız gerekiyor. sadece zombilere karşı sessiz olmayacaksınız, çevredeki hayvanlara, sizin gibi insanlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Düşmanı yok etmek için kullanacağınız silahların da ses çıkarmaması gerekiyor. Mesela biraz uzaktasınız, düşmanı okla, biraz daha yakınsa mızrakla öldürebilirsiniz. Bu silahların avantajı her yerde bulunmaları, mermim bitti gibi sorunları olmamalarıdır. Gizli bir ajan gibi zombileri sessizce öldürün ve diğerlerini uyandırmayın.

H1Z1 için bir sürü malzeme var. Zombiler bunlar ile pek ilgili olmayabilir, sizin ise çok işinize yarayacak malzemeler yerlerde yatıyor olabilir. Özellikle şehrin içindeki alışveriş merkezlerine giderseniz işinize yarayacak yüzlerce malzemeye rastlayabilirsiniz. Zaten sokaklarda gezerken dikkatinizi sürekli kutucuklar çeker, bunların hemen hepsi parçalanabilir türdendir ve içerisinde yararlı birçok eşya çıkar. Mükemmel bir silaha ihtiyacınız var ama bir türlü bulamadınız mı? İhtiyaç duyulan malzemeleri toplayabildiyseniz kendiniz bir tane yaratabilirsiniz. Zombiler eskiden insan olduğu için onların üstünde de bir çok malzeme var, yani zombi kestiğinizde içinde çıkacak eşyalar çok değerli olabilir.

H1Z1 oyunundaki araçlar çalışırken çok ses çıkarır ama içerisinde saklanırken zombiler sizi bulamaz. Etraftaki insanlar da sizin gibi arabayı ele geçirmeye çalışacaklardır, bu yüzden araçlarınıza gözünüz gibi bakmayı ihmal etmeyin. Bazı araçlar şehrin kaosundan zarar görmüştür, bazı parçaları etrafa dağılmıştır, eksik parçaları tespit ettikten sonra aracı aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

H1Z1’de eşyaları bir araya getirerek kendinize bir ev bile yapabilirsiniz ama bunun için acele etmemeniz gerekiyor. Evleri hazırlarken doğal olmaları önemlidir, farklı türde ev yaptığınız düşmanlarınız garipliğin farkına vararak sizi tespit edebilirler. Oyundaki bazı kısa yollar ile el kaldırabilir, gülebilir, orta parmak işareti bile yapabilirsiniz, bu da işin geyik kısmı olmuş.