Dota 2 Büyük Para Ödüllü Turnuvası Compendium!

dota-2-compendium-buyuk-turnuvasi

Dota 2 efsanesinin en büyük turnuvası olan International Compendium nihayet oyuncularla buluştu. Her sene düzenlenen bu büyük turnuva 2015 yılı içinde hayranları ile buluştu ve para ödülü yine dudak uçaklatıyor.

Peki, nedir bu Compendium? Nasıl bu kadar yüksek ödüller verebiliyor? Compendium herkes tarafından satın alınabiliyor, bu gelirlerin yüzde 25 oranı da turnuvaya aktarılıyor, bu yüzden de Dota 2 oyunun bu meşhur turnuvası büyük para ödülü dağıtabiliyor. Sadece onlar değil, siz de Compendium alarak birçok hediyenin sahibi olabilirsiniz. Compendium dergisini satın alırsanız siz de turnuvaya destek olursunuz, ayrıca çeşitli puan da satın alarak kendi seviyenizi artırabilir, böylece daha büyük hediye kazanma şansına erişirsiniz.

Compendium üzerinden alınan 100 puanda bir seviyeniz yükselir. Bu sayede, Dota 2 büyük turnuvada oy kullanma hakkına sahip olabilirsiniz, ayrıca turnuva hakkında tahmin yapma hakkınız da olur.

Compendium ödül havuzu gerçekten dudak uçuklatıyor, şu an maksimum kapasite 15 milyon Dolar, şimdiye kadar Compendium alan kişiler sayesinde biriken para miktarı ise 4 milyon Dolar.

2015 yılı için Compendium’a yeni bir özellik daha ilave edildi. Challenges özelliği sayesinde bu alanda yer alan 3 tane hedefi seçip görevi başarı ile bitirmeye çalışacaksınız. Bunları kazandığınız takdirde kendiniz coin kazanabildiğiniz gibi, takım arkadaşlarınıza da kazandırabilirsiniz.

Dota 2 Compendium turnuvasında bir de Treasures var, bu ödüller 3 seviyeden oluşuyor ve havuzdaki para miktarına göre açılıyor. 3 milyon Dolar 1. Seviye, şu anda tek aktif olan Treasures. 7 milyon ve 10 milyon Dolar barajına ulaşılırsa diğer 2 özel Treasures açılacak.