9Dragons

[bosluk]
[tabs]
[tab title=inceleme]

9Dragons, dövüş sanatlarını konu alan, nitekim nadir bulunan MMO oyunlarındandır.

Peki 9Dragons nasıl bir oyundur ve bizlere neler vaad ediyor?

Dövüş sanatları dünyasına girin!

Oyuna girip özel karakterinizi yarattıktan sonra kendinizi Ming Hanedanlığı dönemindeki eski Çin‘in tozlu yollarında dolaşırken bulacaksınız. Karşılaştığınız insanlarla konuşarak ortamı ve gizemli güçleri keşfedeceksiniz.

[enter]
[enter]

Kung Fu öğrenin!

Oyunda seyahatleriniz sırasında yeme, içme ve meditasyon gibi bazı ana gereksinimler duyacaksınız ki bu üç gereksinim karakterimizin temelini oluşturuyor. Ama bu tehlikeli 9Dragons dünyasında Kung Fu öğrenmekten daha önemli başka birşey olamaz. Yerel bir eğitmen bularak mümkün olduğunca çabuk dövüş sanatları öğrenmek isteyeceksiniz. Hayatta kalabilmenizin tek yolu da bu.

[enter]
[enter]
[enter]

Ana Clanlardan birine öğrenci olarak katılın!

Biraz Kung Fu öğrendikten sonra bir clana katılmanız, sizi eğitecek bir usta bulmanız ve gerçek eğitime başlamanız gerekiyor. Oyunda 9 ana clan bulunmakta ve her biri gerçek tarihi clanlara dayanmaktadır. Başlangıçta yeni oyuncuların katılabileceği clanlar: The League of Beggars, Shaolin, Wu-Tang Clan, Heavenly Demon, The Brotherhood of Thieves ve Sacred Flower. Ustalıkta belirli bir seviyenin üzerine gelenler daha gelişmiş olan 3 clan’dan birine katılmaya hak kazanırlar, bunlar: The Union of Noble Families, The Disciples of Iron Fist ve Black Dragon Clan[enter]

Bir Clan’a katıldıktan sonra Ejderha Yolu görevlerine başlayacak ve benzersiz karakterlerle karşılaşacak, zorlu görevlere katılacak ve daha önce hiç görmediğiniz korkunç yaratıklarla karşılacaksınız.

[enter]

Savaşlarda kendinizi test edin!

Bulunduğunuz bölgedeki yaratıklar ve düşmanlar savaşabilmeniz için size uygun değilse hala yeteneklerinizi test edebilmeniz için clan savaşlarında seviyenize uygun diğer karakterler ile savaşabilirsiniz. Ayrıca Düello aktivitelerinde diğer oyuncular ile karşılıklı dövüş (PvP) yapabilirsiniz.

Oyundaki bu yolculuğunuz sırasında dostlar, düşmanlar, öğretmenler ile karşılacaksınız. Yapımcı firma tarafından oyundaki mekanlar, görev ve özel aktiviteler eklenerek devamlı olarak değişmekte ve güncellenmektedir.

[/tab]
[tab title=resim]
[nggallery id=13]
[/tab]
[tab title=video]
Videolar:

[/tab]
[tab title=sistem]
Sistem Gereksinimleri:
Minimum:
CPU: Pentium 3 1GHz
RAM: 512MB
VGA: GeForce MX
Bağlantı: 56k modem (dial-up)
Tavsiye Edilen:
CPU: Pentium 4 2.4GHz
RAM: 1GB
VGA: GeForce FX5900 128MB
Bantı: DSL/Kablo
[/tab]
[tab title=haberler]
[php] include(“wp-content/themes/score/haberler.tpl”); [/php]
[/tab]
[/tabs]

4 comments

    1. Yukarıdaki mavi “KAYIT OL” tuşuna bas ve açılan sayfada gerekli bilgileri girerek Submit tuşuna tıkla. E-posta adresine bir mail gelecek, o mailin içindeki linki tıklayarak üyeliğini aktif et. Hepsi bu kadar, iyi oyunlar.

  1. kayıt olunsa nolur ne şifre kabul ediyo nede ismi indirdim kurdum 5 farklı kayıt yaptım oyuna giriş yapmıyor bilgilerime ulasım diyorum böle bi kayıt yok diyor sacma site sala gitsin